Lekkere Vitamines

Duurzame tuinbouw met de modernste technologie

Over ons

De tuinbouwsector is ontstaan doordat er steeds meer mogelijk was ten aanzien van de vraag van eindgebruikers van groenten en fruit buiten het seizoen. Door toepassing van kassen kon in deze behoefte worden voorzien. In de winter wordt er heel veel warmte toegevoegd, in de zomer wordt de zon gemeden door de kassen te krijten.  (1.0)

In een later stadium is de tuinbouw steeds verder geoptimaliseerd. Kassen werden verwarmd, kassen werden voorzien van luchting. Water en mineralen werden automatisch aangevoerd. Grote investeringen werden gedaan bij nieuwe kassen door deze nog hoger te maken en te voorzien van assimilatieverlichting. De bestaande kassen werden steeds verder geoptimaliseerd door grote investeringen in klimaat technologie en het aanbrengen van volautomatische schermen. Door de toepassing van wkk’s en aardwarmte wordt in de enorme energievraag invulling gegeven. (2.0)

InnoGreens (3.0) maakt gebruik van klimaatcellen in bestaande en nieuwe kassen, waarbij het teeltproces volledig te beheersen is middels een computergestuurd systeem. Hiermee wordt een hogere kwaliteit van producten gerealiseerd, minder uitval, een veel grotere opbrengst per m2 met minder arbeidskrachten en pesticidevrij. Lekkere Vitamines.

041 innogreens product blauwe bessen